صفحه اصلي  |  اخبار  |  گالري عكس  |  كادر مدرسه  |  ارتباط با ما
     ليست منو:
      صفحه اصلي
      اخبار
      گالري عكس
      قوانين مدرسه
      كادر مدرسه

      سايت هاي مرتبط

      سوالات امتحاني

      ارتباط با ما

     پايگاه هاي مناطق:
     سايت ها:

 چند خبر كوتاه پزشكي


توليد مقابله با عفونت گوش
اميدهاي تازه در درمان آلزايمر
هشدار يونيسف در خصوص آنفلوآنزاي مرغي



مصرف برنج سبوس‌دار موجب كاهش فشار خون مي‌شود

مطالعات اخير دانشمندان نشان داده است كه مصرف برنج سبوس‌دار در موش‌ها به ميزان قابل توجهي موجب كاهش فشار خون آنها شده است.

به گزارش گروه «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از پايگاه اينترنتي نيوكلارا دانشمندان ژاپني مي‌گويند: با توجه به شباهتهاي فراوان مكانيسم داخلي بدن انسان و موش‌ها مي‌توان گفت كه مصرف برنج سبوس‌دار در انسانها نيز موجب تاثيرات مشابهي خواهد بود.

جزئيات بيشتر تحقيقات اين دانشمندان در نشريه «شيمي غذا و كشاورزي » و از سوي جامعه مواد شيميايي آمريكا به چاپ رسيده است.



ايدز، مالاريا و سل سه چالش عمده بهداشتي

بر اساس آخرين اطلاعات و آمار ارائه شده، سه بيمارى ايدز، مالاريا و سل به عنوان بزرگترين چالش‌هاى موجود معرفى شده‌اند كه در حال حاضر بيشترين نيرو و سرمايه سازمان بهداشت جهانى صرف مبارزه با آنها مى‌شود.

به گزارش ايسنا،‌ پايگاه اينترنتي دويچه‌وله آلمان گزارش داد: سازمان بهداشت جهانى، از سازمان‌هاى وابسته به سازمان ملل، نهادى است كه تلاش مى‌كند وضعيت بهداشت عمومى در سطح جهان را بالا ببرد. اما براى كسب اين هدف نخست بايد بيماري‌هاى مسرى شايع در جهان ريشه‌كن شوند. بر اساس آخرين اطلاعات و آمار ارائه شده توسط اين سازمان، سه بيمارى ايدز، مالاريا و سل به عنوان بزرگترين چالش‌هاى موجود معرفى شده‌اند كه در حال حاضر بيشترين نيرو و سرمايه سازمان بهداشت جهانى صرف مبارزه با آنها مى‌شود.

مالاريا بيمارى است كه توسط انگل تك سلولى پلاسموديم ايجاد مى‌شود. اين انگل از راه نيش پشه آنوفل به انسان منتقل مى‌شود. پلاسموديوم پس از تكثير در كبد خود را به خون مى‌رساند و سلولهاى قرمز خونى را تخريب مى‌كند كه مى‌تواند به مرگ بيمار بيانجامد.



اميدهاي تازه در درمان آلزايمر

دانشمندان آمريكايي در دانشگاه فلوريدا اعلام كردند كه به روش جالب و البته سودمندي در خصوص افزايش امتحان درمان بيماري آلزايمر دست يافته‌اند.

به گزارش ايسنا،‌ به نقل از پايگاه اينترنتي نيوكلارا، در همين خصوص مارك ديويدسون از مهندسان علوم پايه دانشگاه فلوريدا گفت: ما نخستين گروه در جهان هستيم كه قادر هستيم كه بگوييم اين ذرات در كجا قرار داشته و همچنين نوع آنها را بازگو كنيم.

به گفته دانشمندان فناوري شناسايي كننده جديد آنها احتمالا تحقيقات مربوط به درمان بيماري آلزايمر را تسريع بخشيده و حتي مي‌توان از آن در درمان احتمالي ساير بيماريها و مشكلات مشابه مغزي استفاده كرد.

دانشمندان مي‌افزايند نقطه قوت اين فناوري آن است كه مي‌توان به بيماران مبتلا به آلزايمر در حالي كه همچنان زنده بوده و اميدواري براي نجات جان آنها وجود دارد كمك كرد.



هشدار يونيسف به والدين در خصوص آنفلوآنزاي مرغي

صندوق حمايت از كودكان سازمان ملل (يونيسف) به والدين توصيه كرد تا آموزش‌هاي رفتاري و بهداشتي لازم را جهت جلوگيري از شيوع آنفلوآنزاي مرغي به كودكان بدهند.

به گزارش ايسنا، سخنگوي يونيسف در اين خصوص گفت: يونيسف معتقد است كه تنها ارتقاي سطح آموزش و آگاهي‌هاي بهداشتي و مراقبتي در ميان خانواده‌هاي جوامع انساني است كه مي‌تواند از انتشار ويروس آنفلوآنزاي مرغي جلوگيري كند.

وي افزود: پس به والدين كودكان اين توصيه جدي را مي‌كنيم كه بيشتر مراقب بوده و سعي كنند در خصوص اين ويروس مهلك مراقب باشند.



واكسن مقابله با عفونت گوش توليد شد

دانشمندان جمهوري چك نوعي واكسن توليد كرده‌اند كه مي‌توان از آن براي مقابله با عفونت‌هاي گوش در كودكان استفاده كرد.

به گزارش ايسنا، پايگاه اينترنتي نيوكلارا گزارش داد: پس از سرماخوردگي، عفونت‌هاي گوش‌ شايعترين بيماري كودكان است و در حال حاضر بيش از سه چهارم كودكان در آمريكا تا سن سه ماهگي حداقل يك بار به عفونت گوش مبتلا مي‌شوند.

دانشمندان جمهوري چك براي آزمايش واكسن خود از 5000 نوزاد استفاده كردند.

در جريان اين بررسي‌ها از واكسن جديد و واكسن هپاتيت A در سنين مختلف بين 3 تا 15 ماه استفاده شد.

پس از چند بار بررسي اين نوزادان در سن 2 سالگي مشخص شد كه تنها 333 كودك از كودكاني كه به آنها واكسن تزريق شده بود باز هم به عفونت گوش مياني مبتلا شدند و اين در حاليست كه رقم مربوط به نوزادان گروه تحت كنترل ديگر 499 تن بوده است.
 

All Copyrights Reserved 2006, Javidan High School , Design By Hooman Esteki